Studio De Logeerruimte

Studio De Logeerruimte

Studio De Logeerruimte

Maatwerk

Maatwerk

Welkom bij Studio De Logeerruimte, waar gastvrijheid verder gaat dan alleen het bieden van een comfortabel verblijf. Wij begrijpen dat iedere gast unieke behoeften heeft, en daarom bieden wij onze inspanningen aan voor een op maat gemaakt verblijf dat aansluiten op jouw of jullie specifieke behoeften.

Rekening houden met jou

Wanneer gewoon op vakantie gaan niet vanzelf spreekt

We begrijpen dat vakantiebehoeften voor iedereen verschillend zijn. Daarom gaan we verder dan de standaardvoorzieningen. In de basis hebben we gezorgd voor een inclusieve ruimte, maar we realiseren ons dat er altijd drempels zijn die overwonnen moeten worden. Door goed te luisteren, vinden we vaak oplossingen; of het nu gaat om het aanpassen van meubelopstellingen, de bedden los van elkaar plaatsen of het regelen van aanvullende hulpmiddelen.

Onze mogelijkheden

Haal- en brengservice

Kom je met de trein? In overleg kunnen wij je ophalen en brengen naar NS-station Beilen.

Standaard extra voorzieningen

Naast de standaard bieden wij ook veel extra voorzieningen waardoor onze studio voor werkelijk iedereen toegankelijk is.

Extra ruimte en bedden

Naast de studio bieden we de optie om in speciale gevallen de mogelijkheden uit te breiden met extra bedden op een bovenverdieping in onze privé-ruimte.

Een arrangement ‘ook dieper op adem komen’

De mogelijkheid om in overleg het verblijf te combineren met een gesprek, of een aantal gesprekken , over situaties die jou of jullie hinderen.

Ontbijtmand bestelbaar (met streekproducten)

Niets is lekkerder wakker worden dan met verse streekproducten! De ontbijtmand kost €17,50 per persoon en is direct of later bij te bestellen

Bij Studio De Logeerruimte gaan we verder dan alleen het aanbieden van een standaard verblijfservaring. Onze drive is om elke gast een persoonlijke en onvergetelijke tijd te bezorgen. Wij zetten onze eigen ervaringen in om dit te realiseren. Of je nu specifieke voorzieningen nodig hebt of andere wensen hebt, wij doen ons best om te zorgen dat jouw of jullie verblijf perfect aansluit op de behoeften.

Heb je speciale wensen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Dan zullen we samen kijken hoe we jouw verblijf tot een fijne en mooie ervaring maken. Je kunt gerust zijn dat tijdens het verblijf bij Studio De Logeerruimte het nodige gemak de aandacht krijgt die het verdient.

Contactgegevens

Styled Google Map