Studio De Logeerruimte

Studio De Logeerruimte

Studio De Logeerruimte

Over ons

Over ons

Onze overtuiging is dat we allemaal tijdelijke gasten, reizigers zijn op deze aardbol. Vanuit die gedachte delen wij graag gastvrijheid en er zijn voor een ander, waar wij op onze reis zelf zo van genieten. In onze woning creëerden we Studio De Logeerruimte ook voor jou als gast om te genieten van de prachtige omgeving in Midden-Drenthe.

Jan P. Klapwijk en Jàco Klapwijk

Welkom!

Wij zijn Jan P. en Jàco Klapwijk, de gezichten achter Studio De Logeerruimte.

Wij hebben in onze nieuwe woning op het Lievingerveld in Beilen een rolstoelvriendelijke en levensloopbestendige logeerruimte gemaakt. Gericht op mantelzorg in de toekomst, en zo lang dat niet aan de orde is, is het een geweldige plek om te delen.

Tijdens de bouw ontdekten we dat er een schaarste is aan vakantieaccommodaties geschikt voor rolstoelgebruikers. Dit was het startpunt van onze missie – een ruimte ontwerpen die door toegankelijkheid voor iedereen gastvrijheid uitstraalt. Een warme, toegankelijke plek creëren voor iedereen die behoefte heeft aan rust en ontspanning in het prachtige Midden-Drenthe. En dat die ervaring ook een opstapje kan zijn om de eigen levensreis positief en met nieuwe energie te kunnen vervolgen.

Wij zijn meer dan alleen aanbieders van accommodatie. Onze drijfveren zijn persoonlijk en onze levenservaringen en affiniteit met beperkingen maken ons een integraal onderdeel van het product dat we bieden.

IMG-20230525-WA0050

Wij zijn meer…

Daarom zetten we graag een stap extra om het voor zoveel mogelijk mensen haalbaar te maken. En beseffen dat ‘op adem komen’ meer betekenissen kan hebben, ook door gesprekken meer ‘ademruimte’ om het leven van alledag – samen of alleen - beter aan te kunnen. Als je vragen of specifieke wensen hebt, kan je contact met ons opnemen via het contactformulier. We denken graag mee in oplossingen, zodat jouw verblijf en het op adem komen een ervaring wordt waar je blij en dankbaar op terug kijkt.

Jàco

‘’Als verpleegkundige heb ik veel gezien en meegemaakt en als moeder van 4 kinderen en Tolk Gebarentaal deed ik in veel omstandigheden erg gevarieerde ervaringen op.’’

Jan P.

‘’Ik werkte eerst als maatschappelijk werker, raakte beleidsmatig, en later als leidinggevende, betrokken bij mensen met een beperking. Later als coach ben ik bezig gegaan met helpende gespreksvoering.’’

Contactgegevens

Styled Google Map