Studio De Logeerruimte

Studio De Logeerruimte

Studio De Logeerruimte

Gesprekken

Gesprekken

Studio de Logeerruimte biedt ook de mogelijkheid om op adem te komen op een dieper niveau. Naast het liefdevol delen van een plek in een mooie omgeving zetten we graag onze ervaringen in. Dat leven vooral leefbaar is door in warm contact met anderen verbinding te ervaren. Daarom ook een aanbod tot helpende gesprekken met ruimte voor jouw gevoel en beleving en de feedback van een buitenstaander.

Schuurt er wat bij jou?

Wanneer het ergens in het leven schuurt

Je hoeft niet alleen te zijn om je eenzaam te voelen. Je kunt je ook eenzaam voelen in relaties of wanneer je omringd bent door mensen. Voor het ‘op adem komen’ kan soms een ander erg behulpzaam zijn. Kijken naar wat schuurt vraagt soms om bezinning en rustig nadenken, of ideeën opdoen over hoe het eigen leven, alleen of samen, anders is te leven. ‘Op adem komen met een diepere laag’ en perspectief op meer ontspanning in het leven.

Samen aan de slag met een vraagstuk

De gesprekken, de helpende coaching, is iets voor degene die steun kan gebruiken bij het doorbreken van gegroeide gewoonten of situaties. Wanneer je iemand zoekt die met je meekijkt zodat jij of jullie uit de situatie kan klimmen. Jan P. is graag die helpende hand waardoor jij of jullie weer je draai kunnen vinden.

Jij staat voorop

Gesprekken afgestemd op jouw wensen

1. Eenmalig of vaker

Soms is één gesprek al voldoende om weer ontspannen de komende periode aan te kunnen.

2. Face-to-face of online

Je kunt op locatie langskomen of verblijven, maar ook via online (email-) sessies vanuit het gemak van je eigen omgeving begeleid worden.

3. Tijdens een verblijf of afspraak inplannen

Je kunt jouw gesprekken combineren met een korte of langere vakantie of we spreken een ontmoeting af.

4. Arrangement

Een arrangement omvat meerdere gesprekken en is aangepast aan jouw voorkeuren. Een combinatie van al het bovenstaande is mogelijk. Dat is pas echt maatwerk!

Deze coachende gesprekken zijn beschikbaar voor iedereen – dus niet alleen voor gasten – die wil werken aan een verandering. En de gesprekspartner en de aanpak moeten passen bij de behoeften, dus twijfel niet om deze uit te spreken.

Vraag naar de mogelijkheden. Kijken of er een klik is en het verkennen van de mogelijkheden zijn altijd vrijblijvend en kosteloos.

Contactgegevens

Styled Google Map